TAJLANDE – Brittany Bowman po udhëtonte me shoqërinë e saj kur vizitoi Chiang Mai në Tajlandë. Ajo kurrë nuk e kishte menduar që një majmun do të ishte aq “pervers” sa t’ia nxirrte gjoksin jashtë papritur. Për fat të mirë Brittany e tërhoqi bluzën sipër në kohë dhe arriti të shmangë sikletin e madh.


(BalkanWeb)