Një event mbresëlënës i organizuar buzë detit në Durrës, ka bërë bashkë personazhe të njohura të botës së medias, artit e biznesit në vend. Të veshur në të bardha, në një ambient të arreduar në mënyrë mbresëlënëse ku dominonte po ngjyra e bardhje, të pranishmit kanë shijuar brunch-in special nga “Moët & Chandon Ice Imperial”.

Sequence 08.00_00_42_10.Still001
Pikërisht për këtë ishte organizuar edhe eventi i Landmark Communications në resortin “Prestige”, ku të ftuarit shijuan të parët gotat e shampanjës elitare.
Sequence 08.00_00_59_10.Still002
Një menu speciale me bazë deti dhe frutash ekzotike realizuar me mjeshtëri nga Chef i “Prestige Resort” shoqëroi shijen fine dhe delikate të shampanjës.
men
Ky event që zhvillohet në të gjithë botën është risi nga Eurolab Internacional Grup, që bën bashkë shijen ekselente të “Moët & Chandon Ice Imperial” me njohësit e mirë të shampanjave në Shqipëri, personazhet më të spikatur të jetës publike.
Sequence 08.00_01_32_00.Still003
Sipërmarrësit motër e vëlla, Fabiola dhe Oni Hysenbelliu, Jonida Maliqi dhe motra e saj Xhilda, Algen Nikolla, Vera Grabocka, Klodiana Shala, Olta Gixhari, Fjodora Fjora, e të tjerë personazhe kaluan një fundjavë të paharrueshme.
Sequence 08.00_01_44_01.Still004

Sequence 08.00_01_57_08.Still005

Sequence 08.00_02_10_10.Still007

Sequence 08.00_02_13_15.Still006

Sequence 08.00_02_32_00.Still009

Sequence 08.00_02_44_20.Still010

Sequence 08.00_02_58_10.Still011

Sequence 08.00_03_11_05.Still012

Sequence 08.00_06_20_20.Still013

Sequence 08.00_06_33_15.Still014

Sequence 08.00_06_49_15.Still016

Sequence 08.00_06_57_15.Still015

Sequence 08.00_06_59_07.Still017

Sequence 08.00_07_28_00.Still018

Sequence 08.00_07_47_05.Still019

Sequence 08.00_08_22_10.Still020

WhatsApp Image 2018-06-23 at 21.59.02
(BalkanWeb)