Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Ingrit Gjoni publikon një foto kur ishte 16 vjeç, e bukur si sot

download

Ajo është një nga këngëtaret shqiptare më të bukura dhe më të njohura.

Këtë herë Ingrit Gjoni ka publikuar në rrjete sociale një foto kur ishte në moshën 16-vjeçare.
ppp_1521208144-9526049
Shumë e bukur njësoj si sot duket se koha për Ingritin nuk ka kaluar.
download (1)

auto_ingrit-gjoni-650x358-11518443201

download


Komente ( 3 )