Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

TIRANE– Ish-ministri i PD-së, publicisti dhe shkrimtari Besnik Mustafaj, thotë se Prokurori i Përgjithshëm që duhet të zgjidhet i përkohshëm në këtë detyrë, duhet të ketë mbështetjen e të gjitha palëve politike. Në rubrikën “Opinion” në “News24”, Mustafaj tha se mazhoranca duhet të tregojë vullnet për të përfshirë edhe...

TIRANE- Në kuadër të veprimtarisë “Java e Fëmijëve Jetimë” që zhvillohet nën kujdesin e Presidentit, Ilir Meta, në bashkëpunim me Institutin Kombëtar të Integrimit të Jetimëve Shqiptarë, zv/ambasadori i Republikës Popullore të Kinës në Shqipëri, Bai Yunbin vizitoi sot ekspozitën e hapur me këtë rast pranë Institucionit të Presidencës....

TIRANE– Shtypja gabim e një kuptoni tatimor është diçka me të cilin një biznes mund të përballet shpesh. Për të “korrigjuar” këtë gabim Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve sqaron edhe hapat që duhet të ndiqen. Në një njoftim të fundit theksohet se çdo transaksion i kryer gabim nga tatimpaguesi...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.