Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |
FLASH

Mario Capece, ish-përgatitësi i portierëve te Partizani, nuk e harron kurrsesi aventurën me të kuqtë dhe për këtë arsye sot ka patur një reagim në rrjetet sociale. Capece i cili është vlerësuar për përkushtimin dhe profesionalizmin e treguar u largua nga Partizani pas ardhjes së bashkëkombësve të tij italian,...