Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Spanjë, Rajoy: ETA asgjë në këmbim të çarmatosjes

Screenshot_2

Kryeministri spanjoll, Mariano Rajoy tha se Qeveria spanjolle nuk do të ofrojë asgjë në këmbim të çarmatosjes së organizatës terroriste baske ETA.

‘ETA për herë të njëqindtën herë lëshoi një deklaratë dhe njoftoi se do të çarmatoset. Ata nuk do të marrin asgjë për çarmatosje”, tha Rajoy gjatë një takimi të Partisë Popullore në provincën autonome të Spanjës në Baska.