Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

VIDEO/ Grand Canyon zhduket papritur

grand canion

SHBA-Gryka e madhe shkëmbore në Arizona është mbuluar nga një re e madhe mjegulle. Efekti i veçantë është shkaktuar nga një fenomen meteorologjik për shkak të ndryshimit të menjëhershëm të temperaturave.

Grand Canyon bën spektakël dhe në ditët e kaluara është përfshirë nga një fenomen i vecantë meteorologjik. Shtresa të ftohta ajri kanë shkaktuar formacionin e një deti mjegulle.
(da.xha/BalkanWeb)


KOMENTO

*E-mail nuk do te publikohet.
Komenti juaj do publikohet brënda 3 orëve , nëse përdorni fjalor ofendues , komenti nuk do të publikohet nga moderatori .