Me kalimin e Merkurit ne shenjen e Peshores 30.08 “kërkon” që të kthejmë vëmendjen tonë në nivelin e marrëdhënieve ndërpersonale. Eshtë e rëndësishme të komunikojmë me partnerin, apo me partnerët, miqtë tanë, duke gjetur ekuilibrat e nevojshëm që do të na bejne te ndjehemi mire . Fakti është se Merkuri  në këtë pozicion rrit diplomacinë dhe temperamentin e komunikimit, elementë që ne mund t’i përdorim për të hyrë në marrëveshje të rëndësishme profesionale.

Në të njëjtën kohë, besimi  dhe mirëkuptimi që tregojmë do të na ndihmojnë të gjejmë shpejt zgjidhje që do të kënaqin njerëzit me të cilët punojmë. Në nivelin personal,ne do të hyjmë në diskutime të rëndësishme me partnerin tonë ose me një person të ri që mund të vijë në jetën tonë që do të na ndihmojë të ndihemi të sigurt dhe të qëndrueshëm. Sigurisht që është e nevojshme të shprehim mendimin tonë pa frikë dhe pasion pasi është e kotë të përpiqemi të kënaqim të tjerët duke merzitur  vetveten.

Më 02.09 Marsi nga Virgjëresha në kontrast me Neptunin tek Peshqit sjell pak mjegull ne  mendimet, dhe vullnetin pasi nuk na ndihmon të vendosemi në terma realistë në kërkesat e përditshme dhe detyrimet e punës. Mund të ketë ankth dhe zhgënjim që do të ndikojnë në gjykimin tonë dhe mund të çojnë në zgjedhje të gabuara për të cilat më vonë do të pendohemi.

Eshtë e rëndësishme të shmangni çdo lëvizje dhe vendim që do të luajë një rol vendimtar  në fushën e punës. Ne gjithashtu duhet të jemi të kujdesshëm me njerëzit që krijojnë situata të ekzagjeruara  në mënyrë që të shtrembërojnë realitetin. Eshtë e nevojshme të jemi të kujdesshëm ndaj asaj që dëgjojmë dhe asaj që shohim në mënyrë që të mbrohemi. Shëndeti fizik dhe psikologjik do të jetë një shqetësim i madh për ne pasi lodhja dhe ndryshimet e humorit mund të çojnë në shpërthime emocionale dhe obsesione që do të kenë një efekt vendimtar në psikologjinë tonë.

Trekëndëshi i Merkurit nga Peshorja me Saturnin në Ujor jep frymëmarrje të rëndësishme në komunikim më 05.09 pasi kemi mundësinë të vazhdojmë drejt arritjes së qëllimeve dhe planeve afatgjata. Logjika, prakticiteti, pjekuria dhe vendosmëria janë elementët më të fortë që na shoqërojnë në çdo dialog dhe diskutim lidhur me çështjet personale dhe profesionale.

Bashkëpunimet që do të mbyllim gjatë kësaj periudhe do të kenë rezultate dhe qëndrueshmëri afatgjatë, përderisa përpiqemi me këmbëngulje dhe durim për suksesin e tyre. Në të njëjtën kohë, në jetën tonë personale, angazhimet që mund të ekzistojnë brenda marrëdhënies do të ofrojnë qëllime dhe qasje të përbashkëta ndaj jetës që ne do të gëzojmë me partnerin tonë ose me një njohje  të re që na bën përshtypje.

DASHI

Ne këtë javë, me hyrjen e Mërkurit në shenjën e Peshores, do të jetë më e lehtë të “gjeni një fund” në disa biseda që do të bëni ose me bashkëpunëtorët tuaj, me partnerin tuaj me të dashurit tuaj. Merkuri është në shenjën Peshores ne shenjene  diplomacisë dhe është shumë i dobishëm për dialog, diskutime dhe marrëdhënie me publikun. Nuk përjashtohet mundesia që në këto ditë të krijohet një terren i përshtatshëm për të hapur diskutime që do të kenë si subjekt një bashkëpunim te frytshem ne të ardhmen . Në 3/9 kundërshtimi i Marsit në shenjën e Virgjëreshës me Neptunin  tek  Peshqit mund të nxjerrë në pah lodhjen e ditëve të fundit, prandaj është e nevojshme një pushim I vogel nga detyrimet tuaja.
Dashuria: Prania e Mërkurit në shenjën e Peshores nga 30/8 do të ndihmojë veçanërisht diskutimet si  dhe kontaktin që do të keni me partnerin tuaj duket se klima mes jush këtë javë do të fillojë të ndryshojë për te  mirë. Përfitoni nga rrethanat që do të lindin për të zgjidhur disa mosmarrëveshje apo edhe për të bere  disa plane të rëndësishme që kanë të bëjnë me ju dhe partnerin tuaj. Nëse jeni të lirë, ka shumë të ngjarë që një person të përpiqet t’ju afrohet, i cili përmes komunikimit do t’ju tregojë se nuk ju sheh vetëm si mik apo si partner.
Puna dhe Ekonomia: Këtë javë, nga njëra anë, duket se do të keni një oreks të veçantë për të zgjidhur disa çështje që lidhen me punën, por nga ana tjetër – veçanërisht në fund të javës – lodhja mund ta bëjë pamjen e saj me te dukshme . Për këtë arsye, përpiquni të hiqni qafe punët e vështira te lena pasdore me para  dhe detyrimet e rëndësishme në ditët e para të javës, si dhe prania e Mërkurit në shenjën e Peshores do të ndihmojë shumë në komunikimin me të tjerët.

DEMI

Per juve te shenjes se Demit,duket se  perdja astrologjike e kësaj jave hapet nga Merkuri, i cili do të kalojë në shenjën e Peshores rreth dates 30/8. Nga pozicioni i tij i ri, do t’ju ndihmojë shumë në rregullimin e çështjeve të përditshme dhe në atë mënyrë që ato të mos shfaqen përsëri para jush. Nga  fundi i javës kontrasti midis Marsit në shenjën e Virgjëreshës dhe Neptunit  tek  Peshqit ju thotë që t’i kushtoni vëmendje menaxhimit të çështjeve romantike si dhe çështjeve që lidhen me fëmijët, pasi mund të mos i vlerësoni siç duhet të dhënat dhe të beni  gabime ne veprimet tuaja.
Dashuria: Kjo javë do të ketë disa ditë të bukura përsa i përket romancës, megjithëse duhet t’i kushtoni vëmendje fundit të javës pasi mund të lindin disa keqkuptime. Nëse jeni në një lidhje përpiquni ta kaloni kohën tuaj të lirë me partnerin tuaj, duke bërë gjëra që ju mbushin me emocione të këndshme pasi kjo do të funksionojë në mënyrë mbrojtëse për lidhjen tuaj. Nëse jeni të lirë ka shumë të ngjarë që do të ketë një situatë ose një person që do t’ju interesojë, por deri në fund të javës duhet t’i kushtoni vëmendje të dhënave që keni, në mënyrë që të bëni lëvizjet e duhura.
Puna dhe Ekonomia: Disa diskutime që kanë të bëjnë me detyrimet profesionale ose çështje që lidhen me jetën tuaj të përditshme profesionale duket se do të shfaqen gjatë këtyre ditëve. Eshtë gjithashtu shumë e mundshme që do të ketë disa çështje të tjera të cilat mund të mbeten në pritje për një kohë të gjatë, tani ato do të dalin përsëri në pah mund ti zgjidhni tani eshte kohe e mire . Pozicioni i ri i Mërkurit do t’ju ndihmojë të heqni qafe një detyrim qe lidhet me  punen, diçka që do të jetë shumë e dobishme për javët e ardhshme.

BINJAKËT

Më duket se këto ditë do të shqetësoheni veçanërisht për një çështje që ka të bëjë me jetën tuaj personale, një lidhje romantike ose diçka që lidhet me një aktivitet artistik ose sportiv. Sa më sipër do të jetë në qendër të interesit tuaj për këtë javë, pasi pozicioni i ri i Mërkurit në shenjën e Peshores nga 30/8 do të merreni me çështje veçanërisht emocionale. Nuk përjashtohet mundesia që do të ketë njohje të reja dhe madje diskutime me njerëz të rinj dhe interesantë, diçka që do të përqëndrojë interesin tuaj në jetën tuaj personale.
Dashuria: Fusha romantike do t’ju japi shume shanse  veçanërisht këto ditë pasi pozicioni i ri i Mërkurit tregon se do të ketë lëvizshmëri në ceshtjet romantike, pavarësisht nëse jeni të lirë apo në një lidhje. Nëse jeni të lirë, është e mundur të keni komunikim me një person që do t’ju tërheqë me mënyrat e tij dhe vetëbesimin e tij. Nëse jeni në një lidhje, pozicioni i ri i Mërkurit është shumë i dobishëm për të rregulluar disa detaje mbi çështjet që ju shqetësojnë ju dhe partnerin tuaj apo edhe për të organizuar një largim të shkurtër të dy. Në çdo rast, duket se komunikimi do të jetë me ju këtë javë dhe do të krijojë një atmosferë shumë të mirë mes jush.
Puna dhe Ekonomia: Edhe pse përgjegjësitë e punës këtë javë nuk duket se janë fokusi i interesit tuaj, do të ishte mirë që t’i kushtoni vëmendje, veçanërisht me kalimin e ditëve, pasi do të ketë disa çështje që mund t’ju ngatërrojnë ose t’ju shkaktojnë ankth. Kontrasti i Marsit në Virgjëreshë me Neptunin tek  Peshqit në 3/9 tregon se duhet të shikoni me kujdes çdo çështje që lidhet me punën, pasi ka shumë të ngjarë që të beni  veprime të gabuar.

GAFORRJA

Këtë javë do të gjeni veten duke treguar interes të veçantë për çështjet që kanë të bëjnë me shtëpinë dhe njerëzit në mjedisin tuaj familjar. Hyrja e Mërkurit në shenjën e Peshores më 30/8 tregon se përfshirja juaj me detyrimet familjare si dhe çështjet shtëpiake është më se e mundur këtë javë. Në 3/9 kundërshtimi i Marsit që është në Virgjëreshë me Neptunin  që është në shenjën e Peshqve ju thotë që t’i kushtoni vëmendje takimeve, udhëtimeve dhe takimeve me njerëz nga mjedisi juaj i ngushtë dhe më i gjerë, në mënyrë që të mos ndodhë ndonjë keqkuptim.
Dashuria: Çështjet romantike nuk do të jenë në qendër të interesit tuaj këtë javë pasi duket se disa detyrime familjare do t’ju mbajnë të zënë. Sidoqoftë, nëse ka dikush në horizont që ju intereson, përpiquni të kaloni edhe pak kohë në një bisedë me të, në mënyrë që të mos ketë tjetërsim emocional. Nëse jeni në një lidhje, ndani me partnerin tuaj çështjet që ju shqetësojnë, pasi kjo do të jetë shumë e rëndësishme si për disponimin tuaj ashtu edhe për marrëdhënien tuaj, pasi do t’ju afrojë me partnerin.
Puna dhe Ekonomia: Diskutimet rreth çështjeve të lidhura me punën do të kenë afatin e tyre këtë javë, veçanërisht me njerëzit që nuk janë në punë, por janë të lidhur me rrethin tuaj të ngushtë. Kontrasti Mars / Poseidon tregon se ekziston rreziku i joshjes në një lëvizje, e cila do të jetë rezultat i një bisede që do të keni me të dashurit tuaj. Mundohuni të vlerësoni të dhënat me kujdes dhe veproni sipas asaj që mendoni se është e drejtë.

LUANI

Mërkuri do të kalojë në shenjën e Peshores më 30/8 do të hapë perden astrologjike të kësaj jave dhe do të krijojë një humor edhe më të mire për të komunikuar me të dashurit tuaj, për të takuar njerëz dhe për të bërë shumë gjëra me të tjerët. Me Pozicionin e ri te Mërkurit është shumë i dobishëm në rast se jeni të angazhuar profesionalisht në tregti pasi mund të sjellë ide për zgjerimin e punës tuaj. Nga  fundi i javës (3/9) kundërshtimi i Marsit në shenjën e Virgjëreshës me Neptunin tek Peshqit tregon se duhet t’i kushtoni shumë vëmendje nga shpenzimet.
Dashuria: Një humor i mirë komunikimi do të ndihmojë veçanërisht çështjet tuaja romantike këtë javë, pavarësisht nëse jeni beqarë ose tashmë jeni në një lidhje. Në rastin e parë, është e mundur që do të ketë njohje të reja me njerëz që do të takoni përmes të dashurve tuaj ose njohje të reja gjatë nje  udhëtimi. Nëse jeni në një lidhje, mes jush dhe partnerit tuaj do të krijohet një atmosferë shumë e mirë, e cila do t’ju ndihmojë të zgjidhni disa keqkuptime ose të përcaktoni më mirë disa çështje mes jush.
Puna dhe Ekonomia: Këtë javë do të filloni të shqetësoheni veçanërisht për pjesën financiare të çështjeve profesionale dhe duket se kjo do të jetë ajo në të cilën do të përqendroheni. Kundërshtimi i Marsit me Neptunin që do të ndodhë në fund të javës nuk do t’ju ndihmojë të peshoni siç duhet të dhënat në dispozicion, kështu që përpiquni të merreni dhe të zgjidhni çështjet që kanë të bëjnë me çështjet profesionale dhe financiare në ditët e para të javës, pasi duket se atëherë do të jetë më e lehtë.

VIRGJËRESHA

Virgjëresha, këtë javë, me hyrjen e Mërkurit në shenjën e Peshores më 30/8, do të jeni te gatshem t’i kushtoni më shumë vëmendje çështjeve që kanë të bëjnë me sektorin financiar, pasi do t’ju mare  shumëkohe  në të ardhmen si dhe ne kete  periudhë. Tani mund të keni mundësi për të zgjidhur disa çështje financiare ose për të rregulluar çështjet e pazgjidhura që kanë të bëjnë me ekonomine tuaj. Duket se nga fundi i javës kundërshtimi i Marsit në shenjën tuaj me Neptunin në Peshk, mund t’ju çojë në vendime të nxituara në lidhje me një marrëdhënie ose bashkëpunim personal dhe kjo është diçka që duhet t’i kushtoni vëmendje.
Dashuria: Komunikimi mes jush dhe partnerit tuaj do të luajë rolin e tij të veçantë në rezultatin e disa çështjeve që ju shqetësojnë së bashku ose në disa çështje që do të dalin gjatë kësaj jave. Nëse jeni të lirë në fund të javës, është e mundur të takoni një person që ka tërhequr interesin tuaj. Mundohuni të shmangni lëvizjet e teperta  pasi ato nuk do të kenë rezultatin që prisni dhe mund të krijojnë një konfuzion mes jush.
Puna dhe Ekonomia: Diskutimet në lidhje me marrëdhëniet e biznesit dhe bashkëpunimet duket se do të japin një prani dinamike këtë javë. Sigurisht, pavarësisht se sa pozitivë janë diskutimet, duhet të shikoni me kujdes të gjitha të dhënat para se të merrni një vendim përfundimtar, pasi kundërshtimi i Marsit me Neptunin deri në fund të javës mund t’ju çojë në disa lëvizje të gabuara.

PESHORJA

Per juve te shenjes se Peshores, nga kjo javë, do të fillojë një periudhë shumë komunikuese për ju, e cila do të ketë mundësi për të zgjidhur disa çështje që kishin krijuar një “zhurmë” në periudhën e mëparshme. Prania e Mërkurit në shenjën tuaj nga 30/8 do të kontribuojë në atmosferën pozitive që do të ekzistojë në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale dhe kjo  mund të jetë arsyeja për fillimin e një marrëdhënieje të re ose një bashkëpunimi të ri. Në 3/9 kundërshtimi i Marsit në shenjën e Virgjëreshës me Neptunin tekPeshqit mund të nxjerrë në shesh disa çështje të jetës së përditshme, të cilat do t’ju shkaktojnë lodhje vetëm në mendime.
Dashuria: Mundësitë që do të ekzistojnë këtë javë lidhen me humorin komunikues i cili do të përmirësojë ndjeshëm ose një marrëdhënie që ekziston ose -nëse jeni të lirë- një njohje që ka filluar. Atmosfera që do të krijohet midis jush dhe personit që ju intereson do të jetë shumë komunikuese dhe në thelb do të ndihmojë evolucionin e asaj që ekziston mes jush. Nga fundi i javës mund të shfaqen disa çështje që lidhen me fushat e tjera, do të ishte mirë të mos i lini të përfshihen në sferen  romantike.
Puna dhe Ekonomia: Këtë javë, ndërsa duket se do të keni disa plane dhe ide për çështje që lidhen me sektorin profesional nga ana tjetër, mund të mos jeni në disponimin për t’i zbatuar ato. Kontrasti Mars / Neptun do të ndikojë negativisht në energjinë tuaj dhe mund të jetë arsyeja që lini pas shlyerjen e disa detyrimeve profesionale, por edhe zbatimin e disa planeve që keni në mendje.

AKREPI

Per juve te kesaj shenjen  këtë javë, ju mund të ndjeni nevojën për të ndenjur pak vetem  qe te merni disa vendime qe te jen ne favorin tuaj . Kjo do të përmirësojë shumë psikologjinë tuaj pasi pozicioni i ri i Merkurit në shenjën e Peshores nga 30/8 tregon se periudha tjetër – duke filluar nga kjo javë – do të ndikoheni mjaft nga emocionet e njerëzve përreth jush dhe nga situatat që ekzistojnë në të Për këtë arsye do të ishte mirë të kërkoni kontakte më të shpeshta me të dashurit tuaj që ju bëjnë të ndiheni të lumtur dhe të shmangni sa më shumë situatat toksike.
Dashuria: Aftësitë tuaja intuitive do të fillojnë të rriten nga kjo javë dhe duket se është e lehtë për ju të deshifroni kuptimin pas fjalëve, veprimeve të një njohje  që ju intereson. Nëse jeni në një lidhje tani do të ketë mundësi për të rinovuar klimën në marrëdhënien me partnerin tuaj, pasi do të jetë e lehtë të gjeni atë që duhet të bëni për të marr “ajrin e rinovimit” mes jush. Angazhimi në një aktivitet të këndshëm, një udhëtim në një destinacion aty pranë apo edhe një shëtitje larg nga e zakonshme, mund të ketë një efekt shumë pozitiv në psikologjinë tuaj.
Puna dhe Ekonomia: Këto ditë është e mundur të kontaktoni me disa njerëz që janë në mjedisin tuaj profesional, por duket se nuk do të lëvizni në të njëjtën gjatësi vale me ta. Mundohuni të shmangni përfshirjen në konflikte dhe polemika, pasi këtë javë do të prekeni më shumë nga çështje të tilla dhe do të krijoni emocione të forta negative. Mbani distancën tuaj nga “burimet e stresit” pasi kjo do të ndihmojë shumë jo vetëm psikologjinë tuaj, por edhe performancën tuaj në punë.

SHIGJETARI

Shigjetari, hyrja e Mërkurit në shenjën e Peshores më 30/8 nis  javën dhe krijon ekstroversion dhe humorin për komunikim, pasi sjell disa takime me miq dhe të njohur. Pozicioni i ri i Mërkurit është ideal në rast se dëshironi të bëni disa marrëdhënie me publikun, si dhe të merreni me çështje që shqetësojnë një grup njerëzish. Nga  fundi i javës, kontrasti i Marsit në shenjën e Virgjëreshës me Neptunin  në shenjën e Peshqve tregon se do t’ju duhet t’i kushtoni më shumë vëmendje disa çështjeve që kanë të bëjnë me punën ose me disa detyrime familjare.
Dashuria: Komunikimi me partnerin tuaj do të luajë një rol vendimtar këtë javë pasi do të varet nga emocionet dhe atmosfera në marrëdhënien tuaj. Shoqërimi me miqtë dhe të dashurit tuaj si dhe përfshirja në aktivitete kolektive do të shkojnë shumë në krijimin e emocioneve pozitive. Nëse jeni të lirë, është e mundur të takoni përmes një miku ose në një grup njerëzish një person që do t’ju vjedhë zemrën.
Puna dhe Ekonomia: Duket se per juve oret po kalojn shpejt në punë duket se po shkojnë mirë këtë javë dhe një rol të veçantë në këtë do të luajë komunikimi dhe shoqërimi juaj me të dashurit dhe njerëzit që keni parë për një kohë të gjatë. Klima pozitive e komunikimit do të ndihmojë nga ana tjetër për të zgjidhur disa detyrime profesionale.

BRICJAPI

Per juve Bricjap duket se ne  këtë javë, me hyrjen e Mërkurit në shenjën e Peshores në 30/8, duket se do të filloni t’i kushtoni më shumë vëmendje çështjeve që lidhen me punën dhe disa detyrimeve profesionale. Pozicioni i ri i Merkurit  është veçanërisht i favorshëm në rast se dëshironi të merreni me një projekt të ri profesional. Nga  fundi i javës kundërshtimi i Marsit në shenjën e Virgjëreshës me Neptunin  në shenjën e Peshqve tregon se mund të ketë biseda me njerëz në mjedisin tuaj të punes , të cilët do t’ju ndihmojne  dhe organizojnë ne ceshtjet qe do te kerkoni persa I perket punes suaj , kështu që do t’ju duhet t’i kushtoni vëmendje atyre.
Dashuria: Kontakti me partnerin do t’ju ndihmojë të relaksoheni dhe të kaloni një kohë të mirë, diçka që do të jetë veçanërisht e rëndësishme këtë javë e cila duket se ka disa detyrime profesionale. Mundohuni të kurseni kohë për ju të dy dhe qëndroni larg çështjeve që nuk ju shqetësojnë njerëzit e tjerë rreth jush, pasi kjo mund të krijojë keqkuptime mes jush. Nëse jeni të lirë, ka shumë të ngjarë që të ketë interes nga një lidhje që është në mjedisin tuaj profesional.
Puna dhe Ekonomia: Puna dhe gjithçka që lidhet me të duket se do të jetë një përparësi për ju këtë javë pasi prania e Mërkurit në shenjën e Peshores krijon lëvizshmëri në çështjet që kanë të bëjnë me sektorin profesional. Mund të ketë mundësi për të zgjidhur çështjet e lidhura me punën dhe disa detyrime profesionale, dhe madje të keni disa diskutime të hershme në lidhje me një hap të ri të karrierës.

UJORI

Ujori këtë javë do të ketë kushte të favorshme për ju që të komunikoni në të vërtetë me njerëzit përreth jush, të organizoni një takim me një person që ka shumë të ngjarë të organizoni dhe një “udhetim te shkurter” të minutës së fundit. Hyrja e Mërkurit në shenjën e Peshores më 30/8 tregon se kjo do të jetë një javë shumë komunikuese e mbushur me diskutime dhe takime kuptimplota me të dashurit tuaj. Në fakt, ka shumë të ngjarë që të keni ndonjë lajm që do të vijë nga njerëz që aktualisht janë larg jush. Në fund të javës kundërshtimi i Marsit nga Virgjëresha tek Neptuni  në Peshk mund të krijojë një “situatë të paqartë” në çështjet financiare, kështu që duhet t’i kushtoni vëmendje lëvizjeve që do të bëni në lidhje me to.
Dashuria: Diskutimet me partnerin tuaj do të kenë të drejtën e tyre këto ditë dhe duket se ato do të ndihmojnë për të gjetur një avantazh në një çështje që ju ka mare shumë kohe . Nëse jeni të lirë me praninë e Mërkurit në shenjën e Peshores, duket se do të keni  mundësi për të bërë njohje të reja, me shumë mundësi këto do të vijnë gjatë një detyrimi shoqëror ose gjatë një udhëtimi. Në çdo rast, duhet të mbani mend se për këtë javë, komunikimi me të vërtetë do të ndihmojë në zhvillimin e një marrëdhënieje ose një lidhje romantike.
Puna dhe Ekonomia: Ne mund të kemi arritur me kënaqësi javën e parë të muajit të parë të vjeshtës dhe të gjithë po fillojnë të kthehen ngadalë në rutinën dhe përgjegjësitë e tyre të përditshme, por duket se ju – të paktën për këtë javë – do të lëvizni në një gjatësi krejtësisht të ndryshme. Me punen mund të mos jetë përparësia juaj këto ditë, por do t’ju duhet t’i kushtoni vëmendje disa çështjeve që mund të shfaqen papritur, pasi ato duken të jenë mjaft të rëndësishme ne punen tuaj .

PESHQIT

Per juve te kesaj shenje me  hyrjen e Merkurit në shenjën e Peshores këtë javë nga 30/8 planeti i komunikimit do të jetë në Peshoret ekstroverte dhe positive , diçka që do të ndryshojë klimën në komunikim. Natyrisht, është shumë e mundur që të mos keni një humor të veçantë për marrëdhëniet me publikun dhe takimet, pasi do të shqetësoheni për çështjet që kanë bazën e tyre në të kaluarën. Tani është një javë e mirë për të zgjidhur çështjet financiare, si dhe për të mbyllur disa çështje të pazgjidhura. Në 3/9 kundërshtimi i Marsit që është në Virgjëreshë me neptunin që është në shenjën tuaj, mund të krijojë një situatë të paqartë në një rast që ka të bëjë me një marrëdhënie profesionale ose një bashkëpunim.
Dashuria: Këto ditë do të vini re se do të jetë e lehtë të kuptoni gjendjen shpirtërore të partnerit tuaj pa pasur nevojë që ai t’ju tregojë diçka, që do të ndihmojë shumë për t’iu afruar atij dhe për të parë nëse ai është i shqetësuar për diçka. Nëse jeni të lirë, nuk përjashtohet që të shfaqet një njohje  që ka tërhequr interesin tuaj, por drejt fundit të javës duhet të jeni të kujdesshëm ndaj lëvizjeve në një lidhje romantike, pasi kontrasti Mars / Neptun tregon se disa lëvizje mund të mos jetë e përshtatshme ose impulsive.
Puna dhe Ekonomia: Një diskutim që do të lidhet me zhvillimin dhe të ardhmen e një bashkëpunimi duket se do t’ju pushtojë shumë këto ditë. Dëgjoni intuitën tuaj pasi do të jetë këshilltari juaj i vlefshëm dhe do t’ju ndihmojë të nxirrni përfundimet e duhura. Nga  fundi i javës mund të jeni  të paqart  nga lëvizjet e disa njerëzve në mjedisin tuaj të punës dhe profesional, por do të ishte mirë të mos nxirrnit përfundime të shpejta por të përpiqeni të “deshifroni” lëvizjet e tyre qe te kuptoni arsyen e tyre .

Për më shumë detaje mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun Jorgo Pulla: Tel. 0699464446 ose pranë websajtit www.astrologu.al

Për t’u bërë pjesë e grupit "Balkanweb" mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. Grupi Balkanweb