Ushqime të konservuara, jetesa në pyje dhe stërvitje në natyrë. Kjo është jeta e re e ushtarëve Ukrainas.

Mediat e huaja kanë publikuar foto nga jetesa e ushtarëve, nën kërcënimin e rusëve.

Imazhet janë shkrepur në Lindje të Ukrainës, Donetsk, e cila tashmë është dhe fokusi i rusëve. Armiku i ka përqendruar sulmet e tyre në këtë rajon dhe po bëjnë ç’është e mundur për ta vënë nën kontrollin e tyre.

Nga ana tjetër, po hasen me një rezistencë të ashpër të vendasve, që kurrsesi, nuk duan të lëshojnë “pe” nga territoret e tyre.

  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri

(BalkanWeb)