Këshilltari i kryebashkiakut të Mariupol, Piotr Andryushchenko ka deklaruar se në një shtëpi të shkatërruar nga bombardimet ruse janë gjetur më shumë se 100 trupa të vrarë.

Sipas tij këto trupa janë gjetur gjatë ekzaminimit të ndërtesave në lagjen Lioberezhny.

“Gjatë ekzaminimit të ndërtesave në lagjen Lioberenhny në një shtëpi të goditur nga një bombë ajrore janë gjetur më shumë se 100 trupa. Trupat janë ende nën rrënoja. Pushtuesit synojnë t’i kapin dhe t’i varrosin për të fshehur gjurmët”, shkruan ai.

(BalkanWeb)