Mario Balotelli akoma në linjë të parë kundër racizmit. SuperMario është dëshmitar I Festivalit të Krenarisë Emigrante Antiraciste, i cili është në program në 16 qershor. Një manifestim në kontrast me atë të parashikuar në 1 korrik dhe i organizuar nga Liga. Balotelli ka autografuar bluzet e Festivalit antiracist ku do tu jepen futbollistëve si çmime, dedikuar II Pieri dhe Hafiz Brc Mohamed, që do të zhvillohen në 16 qershor.

’Nuk e dimë akoma nëse Mario do të jetë fizikisht në këtë event-shpjegon Gian Marco Duina, themelues i projektit Hopeball dhe organizator i turneut të futbollit për Corriere della sera.
35225472_320656215135233_6122646029872398336_n
Pjesëmarrja e tij sjell shumë të ardhura në kasën tonë. Futbollistët kanë shumë rëndësi dhe nëse ata e kanë në zemër një gjë, mund të arrijnë të sensibilizojnë persona shumë më tepër se ç’mund të sjellim ne’.
(da.xha/BalkanWeb)

Etiketa: