Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

VLORE- ‘BalkanWeb’ nxjerr në dritë të tjera detaje nga krimi i rëndë në Vlorë, ku një 40-vjeçar vrau me sëpatë djalin e xhaxhait. Ngjarja ndodhi në Gumenicë të Vlorës. Gazetari Enrik Mehmeti raporton për ‘BalkanWeb’ se Dilaver Veshaj dhe viktima A.Veshaj kishin një konflikt pronësie, ndërsa kishin debatuar shpesh...

Flet Laurent Laniel, analist shkencor për reduktimin e ofertës së drogës, në Qendrën Europiane të Drogave dhe Varësisë nga Drogat (EMCDDA) Grupet kriminale që flasin shqip po marrin drejtimin e shpërndarjes së narkotikëve në tregjet e BE-së, duke shqetësuar dukshëm Europën. Autoritetet europiane nuk e përjashtojnë mundësinë që grupet...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.