Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Pas lajmit të shtatzënisë Danjeli dhe Fotini publikojnë eko-n?! Ja e vërteta e fotos

CIFTIII-3

TIRANE – Dy ditë më parë, Danjeli dhe Fotinia dhanë lajmin që familja e tyre po rritej, ose më saktë publikuan që foto, e cila bëri të gjithë të besonin se ishin në pritje të një fëmije.
BURGER
Një fëmijë për çiftin fitues të Big Brother 9, që u martua vetëm pak muaj më parë brenda në shtëpi, ishte sigurisht një lajm i bukur dhe pse paksa i papritur.
Por më pas ata kanë postuar një tjetër foto, ku dukej një ekografi ku shfaqet një burger, në të cilën aludohet se nuk presin asnjë fëmijë.

Foto që aludoi për një shtatzëni
FOTINI--QWQWQW
“Kush thotë që unë ha shumë, e ha edhe atë”, shkruan ajo pranë fotos. Ndoshta ardhja në jetë e një fëmije ka qenë vetëm një shaka e tyre apo Fotinisë i hahat shumë nga shtazënia?! Gjithsesi gjithçka mbetet të zbulohet në muaj në vazhdim.

(er.cu/BalkanWeb)