Aktualisht Johnny Depp dhe Amber Heard janë në momentet më të errëta të gjithë jetës së tyre. Nuk ju nevojitej astrologjia për t’ju thënë këtë, por sot përmes yjeve do të shpjegojmë pse.

Dikur të dashuruar, ish-çifti tani janë përfshirë në një gjyq të bujshëm që ka marrë vëmendjen e gjithë botës. Një analizë e fundit nga kompania e monitorimit të mediave sociale ‘NewsWhip’ tregon se amerikanët janë më të interesuar për gjyqin Depp kundër Heard sesa për ngjarje të tjera aktuale, si lajmet për inflacionin, abortin ose luftën në Ukrainë. (KLIKO)

Depp, 58 vjeç dhe Heard, 36 vjeç, vuanin nga një tërheqje fatkeqe. Një vështrim në grafikët e tyre të lindjes dhe është e lehtë të deshifrosh se mungesa e përputhshmërisë së tyre krijoi këtë ‘stuhi’.

Grafiku i lindjes së Johnny Depp tregon se ai tërheqet nga marrëdhëniet e pashëndetshme dhe të dhimbshme

Johnny Depp ka lindur më 9 qershor 1963. Kjo e bën atë një nga njerëzit që kanë Diellin në Binjakë, me një hënë Bricjapi. Johnny Depp nuk është në thelb një njeri i keq. Megjithatë, ai ka disa karakteristika jashtëzakonisht kaotike në grafikun e tij të lindjes.

Së pari, Depp ka Diellin e tij, që sundon forcën e tij jetësore, duke u përplasur me Chiron, asteroidin e njohur si ‘Shëruesi i Plagosur’. Kjo do të thotë se ai u soll në këtë jetë për të shëruar veten dhe të tjerët përmes realizimeve dhe marrëdhënieve të dhimbshme. Ai ka një burim jashtëzakonisht të thellë dhembshurie dhe mund të drejtojë dhe shërojë të tjerët, por ai është tërhequr nga traumat dhe situatat që filluan që në edukimin e tij. Edukimi i tij ka të ngjarë të jetë kaotik dhe kuptimi i tij për botën është një kuptim tragjedikë, kështu që ai beson se vetëm dashuritë dhe marrëdhëniet më të mëdha janë të errëta, makabre dhe të çuditshme – por ato përmbajnë gjithashtu nivele pasioni kaq të thella sa ndriçojnë frikën dhe dëshirat tona.

Për t’i bërë gjërat më të paqëndrueshme në tabelën e tij të lindjes, ai e ka Marsin e tij të bashkuar me Uranin dhe Plutonin. Ai është brilant, revolucionar dhe transformues – por gjithashtu nxitet nga nivele shpërthyese të emocionit, pasionit dhe intensitetit. Ai është jashtëzakonisht i fuqishëm dhe dominues, por edhe kaotik në një nivel nënshtrimi, derisa të bëhet tiran. E gjithë kjo i sjell mungesë të çfarëdolloj stabiliteti në vetvete dhe raportet e dashurisë. Ai është gjithashtu potencialisht i paparashikueshëm.

Grafiku i lindjes së Amber Heard tregon se ajo kërkon të gjejë të vërtetën

Amber Heard ka lindur më 22 prill 1986. Kjo e bën atë një një nga njerëzit që kanë Diellin në Dem me një Hënë Peshore të fokusuar në partneritet. Amber Heard është aq e fortë sa beson se nuk mund të thyhet. Së pari, tema kryesore që përshkon grafikun e saj të lindjes është se ajo mund të jetë e prirur ndaj deluzioneve – dhe ajo, si Depp, tërhiqet nga marrëdhëniet që janë potencialisht shkatërruese dhe transformuese. Saturni i saj, që sundon mësimet e jetës, është në një lidhje të mprehtë me Chiron-in e saj, Shëruesin e Plagosur, duke treguar se ajo refuzon të shërohet dhe lufton vazhdimisht me autoritetin personal.

Ajo, gjithashtu, ka të ngjarë të ketë pasur një edukim jashtëzakonisht të vështirë, veçanërisht rreth mënyrës sesi shkëmbeheshin emocionet dhe si të lidhej me besimin dhe cenueshmërinë. Në marrëdhëniet e saj, Heard ndrydhi emocionet e saj dhe e bëri veten të harronte. Heard është një mjeshtre e harresës dhe fantazive që ajo mendon se ndodhnin sepse e kaluara e saj e bëri atë viktimë. Ajo është një tajfun fantazie, emocionesh dhe dhimbjesh.

Fatkeqësisht, ashtu si grafiku i Depp-it, gjërat bëhen më sfiduese. Hëna e saj, që sundon emocionet e saj, lidhet me Neptunin, duke treguar se ajo ka një mistikë enigmatike për të – ajo është përtej imagjinatës dhe e prirur ndaj mashtrimit të të tjerëve dhe gjithashtu mashtrimit të vetvetes. Mërkuri i saj, i cili sundon mendjen e saj të përjetshme, bie ndesh edhe me Neptunin, duke zbuluar se, po, ajo është artistike, por gjithashtu është e fokusuar në tejkalimin e mendimeve, emocioneve dhe vizioneve të saj për botën.

A janë të përputhshëm astrologjikisht Johnny Deep dhe Amber Heard?

A ishin planetët të përfshirë në vizatimin e tyre së bashku? Po sigurisht. Tërheqja e tyre është shumë e fortë. Por le të jemi të vërtetë: ata janë të përfshirë në një nga skandalet më toksike publike deri tani. Pra, jo, ata nuk janë të përputhshëm astrologjikisht. Kur shikojmë marrëdhëniet e Depp-it dhe Heard-it, gjërat më të mëdha që ata kanë të përbashkët është dëshira e jashtëzakonshme për seks dhe para. Ata gjithashtu në mënyrë të përsëritur shkatërrojnë njëra-tjetrën. Ky raport mes tyre ka ndodhur në shumë jetë të kaluara, por kjo është shumë më e famshmja.

Për të qenë të sinqertë, sa i përket parashikimeve se ku do shkojnë gjërat, nuk mund të hymë në detaje për shkak të toksicitetit të kësaj situate, përveç dy gjërave: Depp dhe Heard do të marrin një shumë të madhe parash dhe seks nga kjo. Është një pjesë e kontratave të tyre shpirtërore. Ata të dy humbasin – dhe të dy fitojnë.

Për t’u bërë pjesë e grupit "Balkanweb" mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. Grupi Balkanweb