Çifti i sapomartuar princ Harry dhe Meghan dolën nga kisha St. George të shoqëruar nga himni britanik “God Save the Queen”.


4C6E0D1700000578-5747843-image-a-184_1526733258688
4C6DE95B00000578-5747477-image-m-312_1526732065029
4C6E16F100000578-5747843-image-a-191_1526733802513

4C6E090000000578-5747843-image-a-179_1526733033267

4C6DF50800000578-5747509-image-a-295_1526732496543

4C6E185800000578-5747843-image-a-188_1526733514661
C_2_fotogallery_3088118_4_image (1)
Pasi shkëmbyen një puthje para të gjithë njerëzve që prej orësh prinsin jashtë ciftin ata hipën në karrocën me katër kuaj ngjyrë gri dhe bënë xhiron tradicionale nëpër rrugën e kështjellës Windsor.
C_2_fotogallery_3088118_1_image (1)

C_2_fotogallery_3088118_0_image (1)

C_2_fotogallery_3088118_2_image

Etiketa: