Të gjitha kanë paksa nostalgji për të kaluarën, veçanërisht për një vend ku kanë kaluar bukur. Edhe pse ky nuk është rasti ideal i Aleksandre Patos, sulmuesi brazilian teksa ka bërë një vizitë për në Milano, nuk e ka lënë rastin pa takuar ish-drejtuesit kuqezinj.


Pato takoi dy simbole të Milanit, ish-presidentin Silvio Berluskoni, që në fakt për pak mund të bëhej edhe vjehrri i tij, pasi braziliani ishte në lidhje me vajzën e “kavalierit”, Barbara Berluskoni, dhe ish-administratorin, Adriano Galiani.

Braziliani i dhuroi Galianit, edhe një fanellë të firmosur të klubit kinez Tianxhin Kuanjian, ku militon aktualisht.
Burimi: http://www.panorama.com.al/sport/foto-nostalgji-milanistesh-berluskoni-takon-goleadorin-qe-per-pak-u-be-dhendri-i-ti/
C_29_fotogallery_1021236__ImageGallery__imageGalleryItem_2_image-470x587

C_29_fotogallery_1021236__ImageGallery__imageGalleryItem_1_image-470x525

pato-galiani-470x527