TIRANE – Pagjumësia, depresioni, lodhja janë pjesë e jetës sonë. Por, mund të jenë shenja edhe të një problemi të lehtë: mungesë në magnez.
Magnezi ndihmon zemrën, muskujt dhe sistemin imunitar të funksionojnë normalisht. Edhe pse ai është shumë i rëndësishëm, njerëzit nuk marrin mjaftueshëm nga ky mineral.
Këto janë 9 shenjat që paralajmërojnë se mund të keni mungesë në magnez:
1. Probleme me gjumin
2. Tik të syrit
3. Probleme me lëkurën
4. Ngërçe muskulore
5. Lodhje
6. Luhatje të humorit
7. Migrenë
8. Rrahje të çrregullta zemre
9. Dëshirë për të ngrënë gjëra të pashëndetshme
(BalkanWeb)