Pas konfirmimit që janë në pritje të një bebeje, princi William dhe bashkëshortja Kate Middleton njoftojnë me një tweet që fëmija i tretë i tyre do të lind në prill. Dukët e Cambridge, të cilët janë prindër të George 4 vjec, dhe Charlotte janë kthyer në impenjimet e tyre institucionale, pas problemeve me shëndetin të Kate.
Shumë të lidhur me rrjetet sociale edhe këtë herë William dhe Kate kane njoftuar me një koment në Twitter lindjen e fëmijës në prill.
Ndër të tjera dukesha e bukur i është kthyer impenjimeve të saj institucionale në krah të bashkëshortit pas disa javëve pushim për shkak problemeve me shtatzëninë.
(da.xha/BalkanWeb)