Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Elisabetta Canalis me bikini “nude” për Peta

Elisabetta Canalis nuk e ka fshehur asnjëherë ndjeshmërinë e saj për kafshët. Kështu ajo ka pozuar për Peta, pas një nudoje integrale të disa viteve më parë.

Eli pozon ketë herë me bikini ngjyrë mishi, në versionin Jane e Tarzanit, me shumë gjarpërinj dhe një pyll pranë saj.

Slogani ju fton të evitoni të përdorni veshje me lëkurën e kafshëve ekzotike: ‘Jeto në mënyrë të egër dhe lejoni të jetojnë lafshët e egra.

Mos vishni veshje me lëkura kafshësh’ thotë komenti i Canalis.

(da.xha/BalkanWeb)

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.