Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

VIDEO+FOTO Franca homazhe në nderim të 3 policëve të vrarë nga terroristët. Hollande: Martirë!

PARIS – “Ata vdiqën që ne të mund të jetojmë të lirë.” Kështu tha Presidenti francez, Francois Hollande, në ceremoninë e varrimit të tre policëve nga sulmet terroriste në Francë: Franck Brinsolaro dhe Ahmed Merabet të vrarë nga vëllezërit Kouachi dhe Clarissa Jean-Philippe, policja bashkiake e vrarë nga Coulibaly.

“Ata kishin një ideal, që t’i shërbenin Republikës. Ata vdiqën gjatë misionit të tyre,” tha kreu i shtetit duke përqafuar familjarët e viktimave dhe përshëndetur kolegët e policëve, mbledhur në selinë e Policisë së Parisit, ku u zhvilluan homazhet në nderim të të vrarëve.

(ar.sh/BalkanWeb)

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.