Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Komisioni Evropian ka propozuar një sërë masash kundër, siç ka thënë, “rritjes dramatike të krimit kibernetik”. Përmes një deklarate të lëshuar të martën, Komisioni tha se propozon ngritjen e një agjencie të re evropiane për sigurinë kibernetike, e cila do ta plotësonte agjencinë ekzistuese të sigurisë së informacionit”. Komisioni...

Një statujë shtatë metra e gjysmë e lartë, që tregon Mihail Kalashnikovin, i cili mban në dorë armën vdekjeprurëse të shpikur nga vetë ai, automatikun e famshëm që mban edhe emrin e tij, u inaugurua sot në mëngjes në qendër të Moskës. Në ceremoninë e përurimit morën pjesë e...

Senati i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, ka mbështetur fuqishëm një projektligj 700 miliardë dollarësh, të politikës së mbrojtjes, që i bën thirrje Pentagonit të luftojë propagandën ruse. Akti i autorizimit të mbrojtjes kombëtare pre 1.215 faqesh, po ashtu do të përfshijë një dispozitë që ndalon përdorimin e softuerit,...

Raquel Dodge u bë gruaja e parë që drejton Prokurorinë Federale të Brazilit, me misionin për të mbikëqyrur një “ortek” hetimesh antikorrupsion duke përfshirë këtu dhe ato kundër presidentit, Michel Temer. “Dua të sigurohem se askush nuk do jetë mbi ligjin apo nën të”, premtoi Dodge, 56 vjeçe, gjatë...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.