Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |
FLASH
Lajme
Grupet
Rezultatet
Kalendari
RUSI 2018
14:00

Angli - Panama

RUSI 2018
17:00

Japoni - Senegal

RUSI 2018
20:00

Poloni - Kolumbi


Video/ Si në një film të Hitchcock, zogjtë njoftojnë uraganin Ofelia

zogjte

Në videon e publikuar në Twitter nga Sarah Kavanagh, zogjtë fluturojnë të frikësuar në qiellin e Cork.
Ofelia, uragani që është formuar në Atlantik në ditët e kaluara në formën e një stuhie, ka arritur në Europë dhe në brigjet irlandeze. Autoritetet kanë urdhëruar mbylljen e shkollave dhe ftojnë qytetarët në qëndrojnë në shtëpitë e tyre.
(da.xha/BalkanWeb)