Përfunduan pushimet në Emilia Romagna për Michelle Hunziker dhe familjen e saj. Pasi ka kaluar disa ditë në Milano Marittima, showgirli është kthyer me vajzat e saj në qytet.
Në rrjetin social ajo ka postuar foto dhe video ku shfaqet e shkujdesur në breg të detit me vajzën Aurora, darkë në rënë, e momente të këndshme me familjën.

Gjatë qëndrimit në rivierë ajo ka përfituar dhe është zbavitur në Aquafan te Riccione, ku ajo dhe Tomaso Trusardi kanë bërë lojra në ujë.

Hunziger është shfaqur me një kostum të zi trupor.
(da.xha/BalkanWeb)
C_2_fotogallery_3089479_7_image

C_2_fotogallery_3089479_6_image

C_2_fotogallery_3089479_4_image

C_2_fotogallery_3089479_3_image

C_2_fotogallery_3089479_2_image

C_2_fotogallery_3089479_1_image

C_2_fotogallery_3089479_0_image

C_2_fotogallery_3089479_5_image

C_2_fotogallery_3089479_14_image

C_2_fotogallery_3089479_13_image

C_2_fotogallery_3089479_12_image

C_2_fotogallery_3089479_11_image

C_2_fotogallery_3089479_10_image

C_2_fotogallery_3089479_9_image

C_2_fotogallery_3089479_8_image