“History Supreme” është jahti më shtrenjtë në botë. Ai është rreth 30 metra i gjatë, është i veshur me 100 kilogramë flori, platin dhe gurë të çmuar. Ky jaht kushton plot 3,4 milardë euro shkruan Tg.com.

C_2_fotogallery_3088935_2_image
Dhoma e gjumit kryesore brenda saj si dekor ka edhe disa eshtra dinosaurësh, të marra nga “Tirannosaurus Rex”, që u gjet në Arizonë.

C_2_fotogallery_3088935_1_image

C_2_fotogallery_3088935_3_image