Femrat shpesh kanë marrëdhënie seksuale me burra me shpresën se në këtë mënyrë do të vendosin një lidhje. Në realitet, burrat lidhjen emocionale dhe seksuale e përjetojnë si dy koncepte të ndryshme.

Për t’iu pëlqyer meshkujve, femrat shpesh me vetëdije, por pa vetëdije, ndryshojnë sjelljen e tyre dhe bëjnë disa gjëra që mund të arrijnë vetëm efektin e kundërt të asaj që duam. Këto janë tri gabimet më të zakonshme që e bëjnë secilin njeri të kthejë shpinën shumë shpejt.

Këto janë gabimet që femrat bëjnë më së shumti në lidhje me meshkujt që ato synojnë:

Lënë impresion të femrës së pasigurt dhe të dobët

Synoni anën e tij seksuale dhe emotive

Nuk dini të njihni potencialin për lidhje

Është shumë e rëndësishme të identifikohen shenjat paralajmëruese, të tilla si sjellja e keqe ose agresive, mosinteresimi, mashtrimi, ngushëllimi i vajzave të tjera, por në fillim për të kursyer të gjitha zhgënjimet kryesore.

Për t’u bërë pjesë e grupit "Balkanweb" mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. Grupi Balkanweb