Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

ITALI – Një nga momentet më të shumë pritura të dasmës është prerja e tortës. Dora e dhëndrit e shoqëruar nga dora e nuses, që pret racionin e parë të tortës. Tortat e dasmave zakonisht janë me disa kate dhe adhurohet nga të gjithë po aq shumë sa edhe...

Ndahet nga jeta në moshë 91 vjecare aktori i teatrit dhe ekranit, Earle Hyman. Hyman është bere i njohur për rolin e babait të Bill Cosbyt në serialin “The Cosby Show”. Earle Hyman ndërruar jetë në ‘Lillian Booth Actors Home’ në New Jersey. Në “The Cosby Show”, ai ka...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.