Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Tatuazhi më i turpshëm që keni parë ndonjëherë

Holly Aston është vajza me tatuazhin më të turpshëm që keni parë ndonjëherë. Ajo ishte vetëm 17 vjeçe kur piu shumë shumë në një festë dhe të nesërmen në mëngjes u zgjua me një penis të vizatuar në shpatull.
“Më kanë pëlqyer gjithmonë tatuazhet dhe kam bërë shumë edhe pse prindërit nuk kanë qenë asnjëherë dakord. Një ditë, gjatë një feste me miqtë vendosëm t’i bënim tatuazhe njëri-tjetrit kur ishim të dehur. E dija se çfarë po më vizatonin në shpatull, por nuk e kisha problem. Ishte thjesht një shaka për mua. Vetëm kur u zgjova në mëngjes e kuptova se çfarë kisha bërë dhe nuk më vinte më për të qeshur”-tregon Holly, Vajza nuk e ka hequr ende tatuazhin pasi kjo procedurë kushton shumë.
(er.cu/BalkanWeb)


KOMENTO

*E-mail nuk do te publikohet.
Komenti juaj do publikohet brënda 3 orëve , nëse përdorni fjalor ofendues , komenti nuk do të publikohet nga moderatori .


Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.