Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Të kesh një punë, dhe një rrogë në qarkullim është shumë e rëndësishme për të gjithë, pasi kështu e siguron jetesën tuaj atje ku po jetoni, megjithatë sot është bërë e vështirë kjo, por jo në të gjithë botën. Kështu,  Organizata për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ekonomik ka paraqitur disa...

Konsumimi i marihuanës mund të shkaktojë pasoja të ndryshme në shëndetin e njeriut, por një studim i ri i Universitetit të Australisë Jugore ka arritur në përfundimin se ka ndryshime mes të ecurës së përdoruesve të kësaj lënde narkotike dhe atyre që nuk e konsumojnë atë. Sipas studimit, përdoruesit...

Angelina Jolie ka kohë që më nuk është me Brad Pittin, por disa media raportojne se aktorja amerikane po ia vështirëson procedurën e shkurorëzimit aktorit. 14 muaj pasi aktorja e hollywood-it dorëzoi kërkesën për ndarje juridike dhe kërkoi kujdestarinë e fëmijëve të saj, Pitt raportohet se i ka ofruar...

Aeroplani privat më luksoz në botë ka teknologji të madhe në të, shtrat masiv, e hapësirë të mjaftueshme për 40 persona i cili ka kushtuar 230 milionë dollarë për ta bërë. Aeroplani komercial Boeing 787 Dreamlinder zakonisht mund të bartë 240 deri 335 pasagjerë, por qëllimi i këtij modeli...

Nuk ishte i shkurtër, nuk kishte fobi nga macet, edhe pse e donte artin nuk ishte ai që çoi Monna Lisa në France.Dhe është meritë e tij, që sot kemi ushqimin e konservuar ,kodin civil dhe përkthimin e hieroglifeve. Francezët në fund të shekullit të tetëmbëdhjetë, patën si kryetar...

Një foto me gjoksin nudo dhe vetëm një zemër që e mbulon. Ireland Baldwin nuk ka asnjëherë turp të shfaqet e zhveshur, por këtë herë e bën për një kauzë të mirë. Modelja 22 vjeçare, vajza e Kim Basinger dhe Alec Baldwin, në Instagram shfaqet topless, me të brendshme...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.